Meny Lukk

Innsending av bilder

Hvis noen ønsker å sende inn bilder eller videoklipp for utlegging på dette nettstedet, kan disse nå lastes direkte opp på nettstedet for videre gjennomgang, eller sende dem til meg (Kim) på e-post eller vanlig post. Det kan være bilder fra et av slektsstevnene eller portrettbilder av personer til slektstreet vårt.

Har dere bildene digitalt lagret (alle bildeformater tas imot), enten scannet inn eller tatt med digitalkamera, kan disse lastes opp nederst på denne siden, eller sendes direkte til meg på e-post kim@akero.no.

Papirbilder kan også sendes til meg på følgende adresse:

Kim André Akerø
Haugvegen 42
6015 Ålesund

Jeg vil da sørge for å få disse scannet inn etter hvert og siden lagt ut på nettet.

Mindre videoklipp (på mindre enn 50 MB) kan sendes til meg på e-post, mens større videoklipp må lastes opp til en filtjeneste (som f.eks. WeTransfer eller Filemail.com) og sende link for nedlasting til meg (i begge de tjenestene jeg nevner gjøres dette automatisk ved å legge inn e-postadressen min). Alternativt kan videoer sendes på CD eller DVD til meg på adressen over.

Jeg vil foretrekke å motta videoklipp i digital form, men jeg kan til nød også ta imot videokassetter og få disse overført til DVD (dette kan sikkert gjøres hos mange fotobutikker, som Sponland Foto i Ålesund).

Videoklipp vil bli redigert før de legges ut på disse sidene. Dette er mest for å ta bort bl.a. kamera-testing (lek med innstillinger) og svært uheldig kameraføring (som viser kun bakken eller nærbilde av bord og slikt).

Jeg tar også imot bilder/videoklipp og oppdateringer fra de som ikke stammer fra Hans og Hanna (men som likevel er i slektstreet vårt).

Laste opp bilder

Her kan du laste opp bilder og videoer på opp til 800MB av gangen. Jeg vil deretter kunne gjennomgå de før de kan legges ut i bildegalleriene på disse nettsidene.

Skriv gjerne en kommentar om hva/hvem bildet viser i bildebeskrivelsen, slik at jeg kan sortere bildene til et riktig album under gjennomgangsprosessen. Hvis ingenting annet er angitt, vil de uansett bli lagt i albumet for diverse bilder.