Meny Lukk

2023: Jeløy

11.-13. august 2023 (avlyst)

Når blir neste slektsstevne? Dette har nok mange spurt om.

Oslokomiteen for slektsstevnet 2023 hadde et møte 10. mai, hvor de gikk nøye gjennom hva det vil koste å ha slektsstevnet på Jeløya.

De kom til at det ikke lot seg forsvare å gjennomføre stevnet på Jeløya – av økonomiske grunner. Det betyr at slektsstevnet er avlyst. Dette er allerede meldt til Jeløya kurssenter.

Vi hadde et fint slektsstevne på Jeløya i 2010, men stedet har endret seg mye til i dag å være et profesjonelt kurssenter. Vi kan for eksempel ikke lage maten selv, verken til frokost, lunsj eller middag. Det ble også undersøkt etter billigere alternativer, hvor vi kunne ordne maten selv, men disse har vært opptatt lørdag 12. august.

Oslokomiteen som møttes 10. mai – Ketil, Dan Børge og Mette, Marit og Hans Arne var samtidig opptatt av å styrke kontakten mellom alle oss i Akerø-slekta. Det kan skje i mindre treff i Stavanger og i Ålesund og på Østlandet. Hjemmesiden vår, som Kim André står for, er også veldig viktig i denne sammenheng.

Flere har allerede planlagt å dra til Østlandet på ferie i forbindelse med slektstreffet. Selv om det ikke blir noe stevne på Jeløya i august, vil vi likevel invitere dere som har planlagt dette til å komme hjem til Marit og Hans Arne i Doktor Dedichens vei 33 i Oslo, lørdag 12. august kl. 12 – 16, altså det som skulle vært selve stevnedagen. Vi ordner med noe å spise. Vi har god plass i hagen, hvor man også kan spille krokett på plenen. Parkering av biler vil vi komme tilbake til.

Vi ber om at de som vil komme melder fra på epost hans.arne@akero.no så tidlig som mulig, og senest innen 1. august.