Meny Lukk

Neste slektstreff er flyttet til 2023

Vi skulle opprinnelig ha arrangert vårt neste slektstreff i Oslo-området sommeren 2022, men pga. usikkerheter rundt koronarestriksjoner, så har arrangørene i Oslo bestemt seg for å flytte slektstreffet til neste år, altså 2023.

Teoretisk sett kunne arrangementet blitt gjennomført i år, men arrangørene ønsket ikke å fastsette noen planer før koronarestriksjonene endelig ble avsluttet, og på dette tidspunktet var det vanskelig å få reservasjoner til en passende plass i tide, med tanke på størrelsen på arrangementet. Det ville også bli vanskelig med logistikk rundt overnattingsplasser og annen planlegging, spesielt for de som kommer tilreisende fra andre steder i landet.

Foreløpig vil slektsstevnet bli arrangert på Frelsesarméens kurssted på Jeløy like utenfor Moss, som for øvrig er samme sted som i 2010, for de som husker dette.

Slektsstevnet skal som vanlig foregå andre helgen i august, altså 11.-13. august 2023, slik at folk kan begynne å planlegge dette i kalenderen sin allerede nå, samt legge til side kostnader i sitt feriebudsjett.

Det er ennå ikke opplyst noe om overnatting, men vi regner med at vi som forrige gang kan leie rom på selve stedet (enkeltrom eller dobbeltrom), det finnes også flere hoteller i nærområdet, samt Nes Camping (tilknyttet NAF) på nordsiden av øya, ca. 15 min. kjøretid til/fra arrangementsstedet. Nærmere detaljer om overnatting, både på selve stedet og i nærområdet, kommer senere.

Informasjon om arrangementet vil legges ut fortløpende både på nettsiden for slektstreffet og på arrangementssiden som er opprettet på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.