Innsending av bilder/video
Hvem skal bildene og/eller videoene sendes til?

Koblinger:
Hovedsiden
Slektstreff 2014
Slektstreff 2010
Slektstreff 2006
Slektstreff 2002
Slektstreff 1997

Slektstre

Gamle bryllupsfoto
Bilder fra Grytastranda
Bildegalleri

Innsending av bilder
@akero.no e-post

Andre linker

Nyheter:
Velkommen til Ålesund i 2014!
Slekstreffet 2010 er ferdig!
Slektstreet er lagt ut
Hvis noen ønsker å sende inn bilder eller videoklipp for utlegging på dette nettstedet, er det bare å sende dem enten til meg (Kim) eller til Rune (far min). Det kan være bilder fra et av slektsstevnene eller portrettbilder av personer til slektstreet vårt.

Har dere bildene digitalt lagret (alle bildeformater tas imot), enten scannet inn eller tatt med digitalkamera, kan disse sendes direkte til meg på e-post kim.andre@akero.no.

Papirbilder kan også sendes til meg på følgende adresse:

Kim André Akerø
Roald Amundsens veg 9d
6007 Ålesund

Jeg vil da sørge for å få disse scannet inn etter hvert og siden lagt ut på nettet.

Mindre videoklipp (på mindre enn 50 MB) kan sendes til meg på e-post, mens større videoklipp må lastes opp til en filtjeneste (som f.eks. WeTransfer eller Filemail.com) og sende link for nedlasting til meg (i begge de tjenestene jeg nevner gjøres dette automatisk ved å legge inn e-postadressen min). Alternativt kan videoer sendes på CD eller DVD til meg på adressen over.

Jeg vil foretrekke å motta videoklipp i digital form, men jeg kan til nød også ta imot videokassetter og få disse overført til DVD (dette kan sikkert gjøres hos mange fotobutikker, som Sponland Foto i Ålesund).

Videoklipp vil bli redigert før de legges ut på disse sidene. Dette er mest for å ta bort bl.a. kamera-testing (lek med innstillinger) og svært uheldig kameraføring (som viser kun bakken eller nærbilde av bord og slikt).

Jeg tar også imot bilder/videoklipp og oppdateringer fra de som ikke stammer fra Hans og Hanna (men som likevel er i slektstreet vårt).