Velkommen til akero.no
Vårt eget slektsnettsted

Koblinger:
Hovedsiden
Slektstreff 2014
Slektstreff 2010
Slektstreff 2006
Slektstreff 2002
Slektstreff 1997

Slektstre

Gamle bryllupsfoto
Bilder fra Grytastranda
Bildegalleri

Innsending av bilder
@akero.no e-post

Andre linker

Nyheter:
Velkommen til Ålesund i 2014!
Slekstreffet 2010 er ferdig!
Slektstreet er lagt ut
Linker til de som har hjemmesider!
Jeg har nå begynt å ta imot hjemmesider til de i familien, for de som skulle ønske å legge ut linker til disse på Akero.no, og dermed promotere seg selv litt. Først ut:
Inge Akerø på MySpace
NeonNero.com (min personlige blogg - Kim André Akerø)

Diverse bilder er lagt ut i eget bildegalleri!
Jeg har satt opp et eget bildegalleri og lagt ut de bildene jeg har fått inn der. Selve gallerisystemet er på engelsk, men ganske lett å bla seg gjennom.

Bildegalleri til å begynne med:
- Slektstreff på Granodden i 1997
- Slektstreff i Ålesund i 2002
- Slektstreff i Stavanger i 2006
- Slektstreff på Jeløy Folkehøgskole i 2010
- Bryllupsfoto

Til å begynne med inneholder sistnevnte bare de gamle bildene jeg også la ut her på nettsiden like før slektstreffet i Stavanger.

Hele slektstreet er lagt ut på nett!
Hele slektstreet fra slektsboka fra og med Hans og Hanna er nå lagt ut hos TribalPages.com. Selve systemet er på engelsk, men jeg antar de fleste forstår såpass. På disse sidene, velg "Tree -> Descendants" for å se hele slektstreet organisert i generasjoner. Bla gjerne litt rundt på sidene for å finne andre interessante måter å se slektstreet på.

Jeg har brukt slektsboka og bildene som ble tatt på slektsstevnet i Stavanger som basis for treet. De etternavnene som ikke var nevnt i slektsboka eller på slektsstevnet, er markert med "(?)" (og "Akerø (?)" der det ikke er 100% sikkert at etternavnet faktisk er dette), og trenger spesielt å bli oppdatert. Ta kontakt med meg på e-post eller telefon 95720324 for å få oppdatert opplysninger.

Nå er også samboere tatt med i slektstreet, og ikke bare de som har felles barn eller er gift med en i Akerø-familien. Det er fortsatt en begrensning i forbindelse med at kun par av motsatt kjønn vil bli plassert riktig i systemet (selv om enkelte i disse nyere tider også har samboere/partnere av samme kjønn). Jeg har valgt å ikke ta med de som kun er kjærester (og ikke samboere), ettersom slike forhold kan raskt endre seg (raskere enn de som er samboere). Jeg har nå også tatt med i beregningen de som har skiftet etternavn i senere tid.

Alle portrettbilder tilhørende slektstreet ligger nå under "Photos" på slektstre-sidene, både de som jeg tok i Stavanger, de jeg tok på Jeløy, og de som er sendt inn til meg.

Legg også merke til at de som ikke har felles barn eller gift med en i Akerø-familien, er heller ikke tatt med i slektstreet. Dette er pga. en begrensning i systemet, og ikke et valg fra min side. Alle portrettbildene (Akerø-medlemmer, samboere, kjærester, stebarn, etc) er tatt med i bildealbumet ("Photos" -> "Portrettfoto, Stavanger 2006"). Og selv om enkelte har skiftet etternavn i senere tid til Akerø, har jeg her tatt hensyn til fødselsnavnet, og ikke nåværende navn.

Har du bilder fra et av slektsstevnene og/eller opplysninger som ikke er i slektsboka, send dem gjerne til meg.

Ønsker du en e-postadresse med dittnavn@akero.no?